Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2007
Ειδήσεις
Υπογράφηκε το Π.Δ. που ανοίγει το δρόμο για την κατασκευή πίστας F1.
Τέθηκαν σε ισχύ τα νέα πρότυπα για τους χάλυβες
Δημοπρατήσεις, εταιρικά νέα κ.α..

METEC
Όλα έτοιμα για την «METEC 2007-Μηχανήματα Εργων». Στο 4ο ραντεβού των γιγάντων έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους 144 εταιρίες. Διεθνούς επιπέδου και οι παράλληλες εκδηλώσεις.

Συνέντευξη
Σωτήρης Μπαρσάκης.O διευθυντής της Διεύθυνσης Δ13 του ΥΠΕΧΩΔΕ μιλάει για τις αλλαγές που φέρνει στον κόσμο των μηχανημάτων έργων ο νόμος 3481/2006. Στους στόχους του υπουργείου και η χορήγηση αδειών για συνεργεία. Παράλληλα, αναφέρεται στην κατάργηση των τελών χρήσης των πολιτών που είχαν στερηθεί την κατοχή μηχανημάτων έργου πριν από την 1-1-1993 και συνέχιζαν να πληρώνουν τέλη χρήσης μέχρι και σήμερα.

Αφιέρωμα
Ραγδαία αύξηση, σημειώνουν οι πωλήσεις των μικρών μηχανημάτων έργων ή αλλιώς compact, τα τελευταία χρόνια. Η πολλαπλή χρησιμότητα και η ευελιξία τους αποτελούν τους βασικούς παράγοντες για τη δημοτικότητά τους. Σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν στα μικρά μηχανήματα έργων είναι αφιερωμένο το τεύχος Φεβρουαρίου.

Παρουσίαση
Καινούργια μηχανήματα έργων, εξαρτήματα και ανταλλακτικά παρουσίασε η Caterpillar στο κέντρο επιδείξεων και εκπαίδευσης της εταιρίας στη Μάλαγα της Ισπανίας, σε μία αποκαλυπτική εκδήλωση που δικαίωσε την επωνυμία της: «Reveal 2007”. Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκε το νέο αρθρωτό φορτηγό 730 Εjector, η νέα σειρά D τροχοφόρων υδραυλικών εκσκαφέων, o ερπυστριοφόρος προωθητής D6K , o οδοστρωτήρας διπλού τυμπάνου CB14 κτλ.

Παρουσίαση
Καλούπωμα με συστήματα Doka.

Μόνιμες Στήλες
Αυτοκίνητο Mazda BT-50 Double Cab
Προϊόντα. Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook