Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
 
Γίνε συνδρομητής!
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006
Ειδήσεις
Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες της 4ης «ΜΕΤΕC-Μηχανήματα Εργων». Θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 19 Μαρτίόυ 2007 στο MEC, στην Παιανία
Το 2006 είναι η χρονιά της 2ης «Transport & Logistics» και της 3ης «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού»-Εταιρικές ειδήσεις, ημερίδες, σεμινάρια, συνέδρια κ.α..

Το θέμα
Το χρονικό των καθυστερήσεων για τα έργα στο πέταλο του Μαλιακού κόλπου, τα εργοτάξια στην περιοχή σήμερα, οι μελλοντικές δημοπρατήσεις και η πρόταση για την κατασκευή διπλής γέφυρας μέσω Ευβοίας.

Φωτισμός
Επτά βασικοί κανόνες για τον φωτισμό ιστορικών μνημείων

Συνέντευξη
O κ. Παναγιώτης Μαυρουδής, Πρόεδρος του Συνδέσμου Πτυχιούχων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Θεσσαλονίκης & Κεντρικής Μακεδονίας μιλάει για την τραγική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις μικρομεσαίες (ΜΜΕ) εργοληπτικές εταιρίες της Βορείου Ελλάδος,
Πάνος Βροντάνης, διευθύνων σύμβουλος της «Πάνος Βροντάνης & Σια».

Παρουσίαση
Ξυλότυποι, μεταλλότυποι και ικριώματα Peri

Επαγγελματικό αυτοκίνητο
Δοκιμάζουμε το Pick Up TATA Telcoline Προιόντα
Ο,τι νεότερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά

Αφιέρωμα
Αλλάζει το τοπίο στις κατεδαφίσεις. Το τεύχος Ιανουαρίου των «Ε.Θ.» είναι αφιερωμένο σε όλη τη διαδικασία της κατεδάφισης, από τα εκρηκτικά και τα μηχανήματα που συμμετέχουν στην εν λόγω δραστηριότητά, τα εξαρτήματά τους και τα φορτηγά που μεταφέρουν τα μπάζα. Περιλαμβάνεται επίσης πλούσια αρθρογραφία για τα μηχανήματα και τις τεχνικές κατεδαφίσεων.

Παρουσίαση
Τα «Εργοταξιακά Θέματα» παρακολουθούν στην Πορτογαλία την παρουσίαση των νέων μηχανημάτων έργων 2006 του μεγάλου Σουηδικού Οίκου της Volvo Construction Equipment. Ανάμεσα στα μηχανήματα που ξεχώρισαν ήταν η νέα σειρά γκρέιντερ της εταιρίας G 900, ο νέος 70τόνος εκσκαφέας EC700B LC, οι μίνι εκσκαφείς και φορτωτές της εταιρίας.

© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook