Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
ΠΟΒΑΣ: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στο Ηράκλειο Κρήτης
 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Σιδηρουργών Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ηρακλείου «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» και την εταιρεία ΘΕΜΕΛΙΟ Software, διοργανώνουν Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θεματολογία:

Σκοπός του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι να γίνει επεξήγηση των όρων και των απαιτήσεων για τα ανωτέρω και να δοθούν οι απαντήσεις και τα κατάλληλα εργαλεία στους κατασκευαστές για να μπορούν να αντιμετωπίσουν τη σημερινή πραγματικότητα.

Στόχος είναι να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις που κατά καιρούς διατυπώνονται και να λυθούν οι απορίες που υπάρχουν σχετικά με τη σήμανση CE, τόσο για τα κουφώματα όσο και για τα εξώφυλλα (παντζούρια – ρολά), το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής (ΠΟΒΑΣ FPC) και το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατΆ Οίκον ΙΙ.

Τέλος θα γίνει μία πρώτη σύντομη παρουσίαση του Τεχνικού Εγχειριδίου Εγκατάστασης Κουφωμάτων της ΠΟΒΑΣ, όπου θα γίνει αναφορά για το λόγο σύνταξής του και τις βασικές απαιτήσεις που περιλαμβάνει.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να διατυπώνουν τις ερωτήσεις τους καθΆ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 29.11.2019 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης) και ώρα 17:00 – 21:00. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Για τη συμμετοχή τους στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους πατώντας εδώ.
 
 Ατζέντα
Συναντήσεις περιφερειάρχη με υπουργούς στην Αθήνα
Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου: Ενημέρωση από την κυβέρνηση για την χάραξη του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος
Π.Ο.Β.Α.Σ: Επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για εργαζόμενους
Έρχονται τα ˮGREEK GREEN AWARDS 2020» στο πλαίσιο της έκθεσης «Verde.tec»
«ΖΕΣΤΟ ΣΠΙΤΙ με λίγα ευρώ» Ο επιτυχημένος οδηγός κυκλοφορεί και φέτος
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook