Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Κινητός λιμενικός γερανός Sennebogen 9300 E:Πρωτοποριακή ρύθμιση καμπίνας για ελάχιστη αναρρίχηση
 Διαθέτει ευρύ φάσμα χρήσεων και ενδείκνυται για μεγάλα λιμάνια με μεγάλη ροή εμπορευματοκιβωτίων, ενώ θεωρείται ως ο πλέον πρωτοποριακός


H Sennebogen παρουσίασε το νέο κινητό λιμενικό γερανό 9300 E ο οποίος έχει μεγάλη απόδοση, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων και αποτελεί ενδιαφέρουσα λύση για πολλούς λιμένες. Μπορεί να εξυπηρετεί ακόμα και πλοία μεγέθους Panamax, διακινώντας εμπορευματοκιβώτια σε ακτίνα εργασίας 40 μ., ενώ ταυτόχρονα αποτελεί ελκυστική λύση για μετακίνηση φορτίων έως 90 τόνων σε ακτίνα εργασίας 20 μέτρων.

Παρά το ότι ο Sennebogen 9300 E έχει στιβαρό σχεδιασμό και μεγάλες δυνατότητες, μπορεί να μετακινείται με ευελιξία και ασφάλεια μέσα στον λιμενικό χώρο, χάρη σε 14 σετ τροχών που διαθέτουν όλα σύστημα διεύθυνσης. Παράλληλα, το βάρος του γερανού επιμερίζεται στις δεκάδες των ελαστικών εξασφαλίζοντας χαμηλή πίεση εδάφους.

Χάρη στα ποδαρικά που δίνουν στο αμάξωμα σχήμα αστεριού, το 9300 E εξασφαλίζει μεγάλη σταθερότητα, σε μια περιοχή 11,5m x 11,5m.

Μοναδική είναι και η καμπίνα Portcab του 9300 E, καθώς διαθέτει πρωτοποριακές ρυθμίσεις, που καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο και αποδοτικό τον κινητό λιμενικό γερανό. Χάρη στο ρυθμιζόμενο ύψος της καμπίνας, ο χειριστής δεν χρειάζεται να αναρριχηθεί παρά μόνο σε 9 μόλις μέτρα, και αυτό διότι στη συνέχεια χρησιμοποιεί τη ρύθμιση της καμπίνας Skylift 1100 για να φτάσει στο ιδανικό ύψος εργασίας.

Εσωτερικά η καμπίνα είναι άνετη και ευρύχωρη, ενώ παρέχει στο χειριστή άριστο οπτικό πεδίο, με μεγάλο εύρος και με ύψος που φτάνει τα 21,2 μ.

Χάρη στα παραπάνω προηγμένα χαρακτηριστικά, ο Sennebogen 9300 E είναι κατάλληλος για μεγάλα λιμάνια με μεγάλη ροή εμπορευματοκιβωτίων.
 
 Μηχανήματα έργων
Terex-Fuchs: Ο κυρίαρχος στα μηχανήματα ανακύκλωσης
Πατώντας στους ώμους γιγάντων
Unimog παντός εδάφους Euro 6
VOLVO CE L30G & L35G
Ένα νέο μικρό «θαύμα» από την Volvo
JCB: Νέος εκσκαφέας Hydradig 110W
Volvo FH16 με προδιαγραφές Euro 6
Ευελιξία και χρηστικότητα
Μηχάνημα Διάνοιξης Σηράγγων EPB–TBM
Η μεγαλύτερη νέα σειρά μηχανημάτων στην ιστορία της JCB
Εκσκαφέας ECR305CL σε πλαίσιο μηδενικής περιστροφής
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook