Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ,Ιουλίου-Αυγούστου: Ολες οι εξελίξεις και τα νέα έργα
 Σημαντικά έργα, παρουσιάσεις, συνεντεύξεις, αρθρογραφία και ρεπορτάζ από την επικαιρότητα, το τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου, στα ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, δίνει την εικόνα της Αγοράς το επόμενο χρονικό διάστημα. Ξεχωρίζει το Αφιέρωμα στους εκσκαφείς – φορτωτές, η κατάσταση που επικρατεί στον τομέα των ΑΕΚΚ, η παρουσίαση της καινοτόμας νέας μονάδας παραγωγής ασφαλτομείγματος της Νικ. Καϊσίδης ΑΒΤΕ και τα «γενέθλια» της ΑΝΑΒΕ ΑΕ ενώ σε άρθρο αναλύεται το γεγονός της καθίζησης υπαίθριου χώρου στάθμευσης κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ, στον Ταύρο. Θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και θωράκισης του δομημένου περιβάλλοντος συζητήθηκαν με τον πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ. Αναλυτικά το πρόγραμμα συντήρησης δύο αυτοκινητοδρόμων.

Η συνέντευξη με τον κ. Θεόφιλο Παγιάτη, τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ), αφορούσε επίσης και θέματα που αφορούν επαγγελματίες ενός κλάδου που συνεισφέρουν ένα μεγάλο μερίδιο στην επούλωση των «τραυμάτων» του κτιριακού τομέα.

Αφιέρωμα - Οι προτάσεις της αγοράς

Τα «Εργοταξιακά Θέματα» παρουσιάζουν τα μπεστ σέλερ της αγοράς από τις πιο σημαντικές εταιρείες του χώρου, με πλούσιο φωτορεπορτάζ αλλά και λεπτομερείς περιγραφές.

Κατασκευή

Παρουσιάζουμε το πρόγραμμα συντήρησης, επισκευών και παρεμβάσεων δύο σημαντικών αυτοκινητόδρομων, και αναφέρονται αναλυτικά όλες οι σύγχρονες πρακτικές και οι προδιαγραφές των εργασιών.

Υλικά

Άρθρα των κ. Παναγιώτη Δευτεραίου, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, Σπηλαιολόγος, Υποψήφιος Διδάκτορας στα αρχαία υπόγεια υδραυλικά έργα και Ανδρέα Λοίζου, καθηγητής - διευθυντής του Εργαστηρίου Οδοποιίας ΕΜΠ, για δύ επίκαιρα θέματα, το γεγονός της καθίζησης υπαίθριου χώρου στάθμευσης κοντά στο σταθμό ΗΣΑΠ, στον Ταύρο και οι σύγχρονες εξελίξεις στον κλάδο της βιωσιμότητας των οδοστρωμάτων.

Συνδικαλιστικά

Για την αποκατάσταση και αξιοποίηση των ανενεργών λατομείων - μεταλλείων Αττικής αλλά και για τη διαχείριση των ΑΕΚΚ μίλησε στα «Εργοταξιακά Θέματα» ο κ. Δημήτρης Κιούκης, εκπρόσωπος του Συλλογικού Συστήματος Ανακύκλωσης Αποβλήτων Εκσκαφών Κατεδαφίσεων και Κατασκευών Κεντρικής Ελλάδας ΣΑΝΚΕ Ε.Π.Ε.

Η νέα μονάδα παραγωγής ασφαλτομίγματος με σύγχρονη τεχνολογία της Νικ. Καϊσίδης ΑΒΤΕ, δίνει το στίγμα της καινοτομίας και της εισαγωγής της κυκλικής οικονομίας ενώ παρουσιάζονται τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της ΑΝΑΒΕ ΑΕ, του πρώτου Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ, που κλείνει τα 6 πρώτα χρόνια λειτουργίας της.

Στο τεύχος Ιουλίου-Αυγούστου παρουσιάζει μια νέα σειρά «H» ελαστικοφόρων φορτωτών από τη Volvo Construction Equipment.
 
 Επικαιρότητα
VERDE.TEC: Έρχεται η 3η διεθνής έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος
LIVE: Συνεδρίαση ΚΕΔΕ για τη διαχείριση απορριμμάτων
ASCEN.TEC: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Έρχεται τον Μάιο η νέα, εντυπωσιακή, έκθεση τεχνολογίας για τους οικιακούς και επαγγελματικούς ανελκυστήρες
ELEC.TEC: H ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ SMART HOMES Η κορυφαία έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων ασφαλείας προετοιμάζεται με νέα αισθητική και ποιοτικά δεδομένα
Το παρόν και το μέλλον του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε είναι ψηφιακό.
Δίκτυα διανομής φυσικού αερίου σε δεκαοκτώ πόλεις της περιφέρειας
Παρατείνεται η υποβολή προτάσεων για τα “Greek Green Awards 2019”
Λήγει στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την αντικατάσταση αδειών τεχνικών επαγγελμάτων του Ν. 3982/2011
SPANOS GROUP: Εκπαιδευτική εβδομάδα της ΑΜΜΑΝΝ
Epiroc Hellas: Εγκαίνια και νέα αρχή για εξόρυξη,υποδομές και φυσικούς πόρους
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε: Στο παγκοσμίως μεγαλύτερο διαγωνισμό για τεχνικούς οχημάτων
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook