Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Epiroc Hellas: Εγκαίνια και νέα αρχή για εξόρυξη,υποδομές και φυσικούς πόρους
 Την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2018, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της εταιρείας EPIROC Hellas. H Epiroc Hellas προέκυψε απο την διάσπαση του Ομίλου Atlas Copco, ενός Ομίλου παγκόσμιας κλάσης που έχει 144 χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας, ποιότητας και απόδοσης. Στόχος της Epiroc Ηellas –όπως δηλώνει και το όνομά της, το οποίο δημιουργήθηκε από την ελληνική πρόθεση «επί» και τη γαλλική λέξη «roc», ή την ομόηχη αγγλική «rock», που σημαίνει βράχος- είναι η σταθερότητα και η διάρκεια στον χρόνο.

Η Epiroc Hellas συνεργάζεται στενά με τους πελάτες της στους τομείς της εξόρυξης, των υποδομών και των φυσικών πόρων, και έχει τη δυνατότητα να φέρει ταχύτερα νέες λύσεις στην αγορά και να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή προσφορά για τα προϊόντα που θα καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των εταιρειών Ελληνικός Χρυσός A.E.,Ελμίν Βωξίτες Α.Ε, Π.Σαμαρας Α.Ε, Χ.Χιωνης Σύμβουλοι Μηχανικοί Α.Ε, Τεχνοχημικη Ε.Π.Ε, Σ & Π.Γρηγοριάδη Δομική Μηχανική, Γρηγοριάδης Δυναμική Ο.Ε. Δομικά Μηχανήματα, Πετρόγλου Ε - Μπλάνας Α ΑΕΕ, στενοί συνεργάτες της Epiroc Hellas καθώς και το προσωπικό των εταιρειών Epiroc Hellas και Atlas Copco.

Tα εγκαίνια πραγματοποίησε, ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας EPIROC Hellas, Γεώργιος Υφαντής, ο Γενικός Διευθυντής, Edoardo Massimo Angelucci και ο Οικονομικός Διευθυντής Χρήστος Αρχοντίδης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και η πρέσβειρα της Σουηδίας στην Ελλάδα, Charlotte Sammelin.
 
 Επικαιρότητα
VERDE.TEC: Έρχεται η 3η διεθνής έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος
LIVE: Συνεδρίαση ΚΕΔΕ για τη διαχείριση απορριμμάτων
ASCEN.TEC: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Έρχεται τον Μάιο η νέα, εντυπωσιακή, έκθεση τεχνολογίας για τους οικιακούς και επαγγελματικούς ανελκυστήρες
ELEC.TEC: H ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ SMART HOMES Η κορυφαία έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων ασφαλείας προετοιμάζεται με νέα αισθητική και ποιοτικά δεδομένα
Το παρόν και το μέλλον του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε είναι ψηφιακό.
Δίκτυα διανομής φυσικού αερίου σε δεκαοκτώ πόλεις της περιφέρειας
Παρατείνεται η υποβολή προτάσεων για τα “Greek Green Awards 2019”
Λήγει στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την αντικατάσταση αδειών τεχνικών επαγγελμάτων του Ν. 3982/2011
SPANOS GROUP: Εκπαιδευτική εβδομάδα της ΑΜΜΑΝΝ
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε: Στο παγκοσμίως μεγαλύτερο διαγωνισμό για τεχνικούς οχημάτων
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook