Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ: Αναζητείται αγοραστής
 Τη δυνατότητα πώλησης της «ΕΛ.ΤΕΧ. Άνεμος» διερευνά η Ελλάκτωρ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της προς τις χρηματιστηριακές αρχές.

«Η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι μετοχές της οποίας είναι εισηγμένες και αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σε σχολιασμό δημοσιευμάτων στον Τύπο, σχετικά με το ενδεχόμενο συναλλαγής επί της συμμετοχής της στην «ΕΛ.ΤΕΧ. Άνεμος», ενημερώνει ότι στο πλαίσιο μεγιστοποίησης της μετοχικής της αξίας διερευνά τη δυνατότητα βέλτιστης αξιοποίησης του περιουσιακού της στοιχείου, και εφόσον συντρέχει κάτι τέτοιο, θα προβεί η ίδια υπεύθυνα και αρμοδίως στη γνωστοποίησή του».

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών το 2014 και από τότε βρισκόταν στην πέμπτη θέση ανάμεσα στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των αιολικών πάρκων με τη μεγαλύτερη εγκατεστημένη ισχύ στην Ελλάδα, ενώ με την ολοκλήρωση των επενδύσεών της σε αιολικά πάρκα ανήλθε στη δεύτερη θέση μετά την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.

Έως τα τέλη του 2017 ο όμιλος είχε σε λειτουργία 16 αιολικά πάρκα συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 253,35 MW, ένα μικρό υδροηλεκτρικό 4,95 MW κι ένα φωτοβολταϊκό 2,00 MW, ενώ κατασκευάζει ακόμα 6 αιολικά πάρκα συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 187,1 MW.
 
 Επικαιρότητα
VERDE.TEC: Έρχεται η 3η διεθνής έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος
LIVE: Συνεδρίαση ΚΕΔΕ για τη διαχείριση απορριμμάτων
ASCEN.TEC: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Έρχεται τον Μάιο η νέα, εντυπωσιακή, έκθεση τεχνολογίας για τους οικιακούς και επαγγελματικούς ανελκυστήρες
ELEC.TEC: H ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ SMART HOMES Η κορυφαία έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων ασφαλείας προετοιμάζεται με νέα αισθητική και ποιοτικά δεδομένα
Το παρόν και το μέλλον του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε είναι ψηφιακό.
Δίκτυα διανομής φυσικού αερίου σε δεκαοκτώ πόλεις της περιφέρειας
Παρατείνεται η υποβολή προτάσεων για τα “Greek Green Awards 2019”
Λήγει στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την αντικατάσταση αδειών τεχνικών επαγγελμάτων του Ν. 3982/2011
SPANOS GROUP: Εκπαιδευτική εβδομάδα της ΑΜΜΑΝΝ
Epiroc Hellas: Εγκαίνια και νέα αρχή για εξόρυξη,υποδομές και φυσικούς πόρους
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε: Στο παγκοσμίως μεγαλύτερο διαγωνισμό για τεχνικούς οχημάτων
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook