Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
LAMDA DEVELOPMENT: «Μάνατζερ της Χρονιάς» ο κ. Οδυσσέας Αθανασίου
 Ως «μάνατζερ της Χρονιάς» για το 2017 ανακηρύχτηκε ο επί 10 έτη διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development κ. Οδυσσέας Αθανασίου από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Παραλαμβάνοντας το βραβείο στην 16η Τελετή Απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, ο κ. Αθανασίου ευχαρίστησε την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων για την τιμή που του έκαναν, καθώς και τους εργαζομένους της εταιρείας του, οι οποίοι –όπως ανέφερε– «αποτελούν την καρδιά» της.

Επισήμανε ότι η επιτυχημένη πορεία της Lamda Development του ομίλου Λάτση βασίζεται στις αξίες της εξωστρέφειας, της αξιοπιστίας και της καινοτομίας, και ότι στο ίδιο πνεύμα θα συνεχίσει ο ίδιος να εργάζεται για την προώθηση των αξιών που διέπουν την εταιρεία.

Εν συνεχεία επισήμανε ότι διανύουμε μια εποχή όπου σημειώνονται τεκτονικές αλλαγές στην οργάνωση και διοίκηση των ανθρώπων και υπογράμμισε τις αλλαγές που έχει φέρει η τεχνολογία στον τρόπο λειτουργίας του ανθρώπινου δυναμικού, στις ίδιες τις εταιρείες και στην απόκτηση δεξιοτήτων.

Δεν παρέλειψε να επισημάνει τη σπουδαιότητα των διεθνών συνεργασιών της Lamda Development, όπως με τις Blackstone Group, Värde Partners, Dogus Group, HSBC, Fosun και Eagle Hills, τονίζοντας ότι χάρη σε αυτές η Lamda Development ανέλαβε να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως: την ανάπλαση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν αναλάβει τα ηνία της Lamda Development, ο κ. Οδυσσέας Αθανασίου είχε αποκτήσει πολυετή εμπειρία στις ΗΠΑ, ενώ εργάστηκε για την Ernst & Young και την Emerson Electric. Έχει διατελέσει CFO της Diageo Hellas με περιοχή ευθύνης την Ελλάδα και την Τουρκία, CFO δυτικής Ευρώπης στην Βarilla με έδρα το Παρίσι και CFO Ελλάδος στην τσιμεντοβιομηχανία «Τιτάν».

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, και μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων του ΣΕΒ, του ΣΕΛΠΕ, της Συμμαχίας για την Ελλάδα (ιδρυτικό μέλος) και της επιτροπής του TEDX Academy Ελλάδος.
 
 Επικαιρότητα
Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Εγκαινίασε τον κύκλο DIY workshops
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε: Στο παγκοσμίως μεγαλύτερο διαγωνισμό για τεχνικούς οχημάτων
Με κοινοτικά κονδύλια η επέκταση του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε: Νέο μέλος στην Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας
ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ: Αναζητείται αγοραστής
SPANOS GROUP: Σύστημα επεξεργασίας και ανακύκλωσης ανακτημένου ασφαλτομίγματος AMMANN-RSS120
Intrakat:Τρία μεγάλα έργα παρουσιάστηκαν στην τακτική Γενική Συνέλευση
Όμιλος «Ηρακλής»: Τριπλή διάκριση στα Health & Safety Awards 2018
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε: Βραβεύτηκαν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας
Fraport Greece: Το χρονοδιάγραμμα αναμόρφωσης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook