Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
ΕΚΤΡΑΚ Α.Ε: Νέα σειρά γερανών TEC για βαρέα φορτία της Palfinger
 Η εταιρεία ΕΛΤΡΑΚ CAT διαθέτει στην ελληνική αγορά τον γερανό Palfinger PK 135.002 TEC7 για μεταφορές βαρέων φορτίων.

Ο νέος γερανός προσφέρει εξαιρετική ανυψωτική ικανότητα, ενώ διαθέτει τεχνολογικά εξελιγμένους αισθητήρες, οι οποίοι του επιτρέπουν να επιτυγχάνει πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του και να ανταγωνίζεται γερανούς υψηλότερης κλάσεως.

Το PK 135.002 TEC 7 μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα εντυπωσιακά διαφορετικό εύρος χρήσεων, όπως σε εργασίες βαρέος τύπου, σε εργασίες συναρμολόγησης που απαιτείται ακρίβεια, σε εργασίες που περιλαμβάνουν μεγάλες αποστάσεις, σε χειρισμό εμπορευματοκιβωτίων, σε εργασίες σε στέγες κ.ά.
Μάλιστα μπορούν να τοποθετηθούν τρεις διαφορετικοί εμπρόσθιοι ράβδοι σε τρεις διαφορετικούς βραχίονες για να επεκταθεί η εμβέλειά του.

Ο καινούργιος σχεδιασμός καθιστά το νέο μοντέλο περίπου 2.000 κιλά ελαφρύτερο (σε σχέση με το Palfinger PK 150002), προσφέροντας παράλληλα έως και 35% υψηλότερη ανυψωτική ικανότητα, όταν χρησιμοποιείται με το μάνδαλο.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές όσον αφορά την επιλογή του οχήματος μεταφοράς για το PK 135.002 TEC 7: α) Ένα φορτηγό τεσσάρων αξόνων με επιτρεπόμενο συνολικό βάρος 32 τόνων και με χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου 2.500 - 3.000 kg.

β) Ένα πενταξονικό φορτηγό με συνολικό βάρος 40 τόνων δίνει 8,000 κιλά ελεύθερου ωφέλιμου φορτίου. Σημειωτέον ότι δεν απαιτούνται δικαιώματα για ειδικές μεταφορές με εφεδρικά οχήματα, ούτε υπάρχουν περιορισμοί στη διαδρομή.

Η μέγιστη ροπή ανύψωσης είναι 109,3 mt και η μέγιστη υδραυλική ακτίνα στα 22,0 μέτρα, η οποία αυξάνεται στα 32,2 μέτρα με μπιτόνι. Διπλωμένο έχει πλάτος 2,55 μέτρα. Η μέγιστη ροπή στρέψης είναι στα 10,6 mt, ενώ η αντίστοιχη μέγιστη πίεση λειτουργίας φτάνει στα 385 bar.

Ο γερανός PK 135.002 TEC 7 διαθέτει μια σειρά πρόσθετων καινοτόμων επιλογών, όπως το MEXT που επιτρέπει την παρακολούθηση ενός ή δύο μηχανικών επεκτάσεων με αισθητήρες και προστατεύει από την υπερφόρτωση, το WEIGH που επιτρέπει στους χειριστές γερανών να ζυγίζουν άμεσα το φορτίο κ.ά.

Τέλος, με το σύστημα υποστήριξης P-Fold, οι χειριστές γερανού μπορούν να διπλώσουν και να ξεδιπλώσουν το γερανό γρήγορα και εύκολα.
 
 Επικαιρότητα
VERDE.TEC: Έρχεται η 3η διεθνής έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος
LIVE: Συνεδρίαση ΚΕΔΕ για τη διαχείριση απορριμμάτων
ASCEN.TEC: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Έρχεται τον Μάιο η νέα, εντυπωσιακή, έκθεση τεχνολογίας για τους οικιακούς και επαγγελματικούς ανελκυστήρες
ELEC.TEC: H ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ SMART HOMES Η κορυφαία έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων ασφαλείας προετοιμάζεται με νέα αισθητική και ποιοτικά δεδομένα
Το παρόν και το μέλλον του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε είναι ψηφιακό.
Δίκτυα διανομής φυσικού αερίου σε δεκαοκτώ πόλεις της περιφέρειας
Παρατείνεται η υποβολή προτάσεων για τα “Greek Green Awards 2019”
Λήγει στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την αντικατάσταση αδειών τεχνικών επαγγελμάτων του Ν. 3982/2011
SPANOS GROUP: Εκπαιδευτική εβδομάδα της ΑΜΜΑΝΝ
Epiroc Hellas: Εγκαίνια και νέα αρχή για εξόρυξη,υποδομές και φυσικούς πόρους
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε: Στο παγκοσμίως μεγαλύτερο διαγωνισμό για τεχνικούς οχημάτων
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook