Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
ΣΑΤΕ: Επανεξελέγη πρόεδρος ο κ. Γεώργιος Βλάχος
 Με πέντε νέα και οκτώ παλαιά μέλη συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών (ΣΑΤΕ).

Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Γεώργιος Βλάχος, αντιπρόεδροι οι κ. Ιωάννης Κράβαρης και Παναγιώτης Μαυροδάκος, γενικός γραμματέας ο κ. Ανδρέας Γερακάκης, αναπληρωτής γενικός γραμματέας ο κ. Δημήτριος Τσουρέκας και ταμίας ο κ. Εμμανουήλ Βράιλας.

Μέλη του νέου ΔΣ είναι οι κ.: Γεώργιος Αθανασόπουλος, Ζαχαρίας Αθουσάκης, Αργύριος Καραματσούκας, Φίλιππος Αβρανάς, Γεώργιος Σμπώκος, Δημήτριος Μανδρούκας και Δημήτριος Στουραϊτης
Από το σύνολο των παραπάνω μελών, που αντιπροσωπεύουν όλες τις τάξεις των τεχνικών εταιρειών, οκτώ προέρχονται από την περιφέρεια και πέντε από την Αττική, γεγονός που επιβεβαιώνει την πανελλαδική διάρθρωση του Συνδέσμου.

Οι εκλογές διεξήχθησαν στις 28 Μαρτίου στην Αθήνα και στα οκτώ περιφερειακά τμήματα του ΣΑΤΕ (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης, Κοζάνη, Κομοτηνή, Ιωάννινα και Μυτιλήνη), με συμμετοχή του 80% περίπου των ταμειακώς ενήμερων μελών, ποσοστό που είναι το υψηλότερο των τεσσάρων τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων.

Αυτό αποδεικνύει την παρατηρούμενη συσπείρωση του κατασκευαστικού κλάδου στον ΣΑΤΕ, ο οποίος άλλωστε αποτελεί την μαζικότερη και αντιπροσωπευτικότερη οργάνωση των εργοληπτικών εταιρειών της χώρας.

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΣΑΤΕ κ. Γεώργιος Βλάχος δήλωσε μεταξύ άλλων πως το νέο διοικητικό συμβούλιο θα λειτουργήσει ενωτικά, καθώς έχει να αντιμετωπίσει τα σωρευμένα προβλήματα του κλάδου που επηρεάζουν το σύνολο της οικονομίας της χώρας.

Κύριο μέλημα θα είναι η διασφάλιση της διαφάνειας και του υγιούς ανταγωνισμού των κατασκευαστικών επιχειρήσεων μέσω των απαιτούμενων βελτιώσεων της νομοθεσίας στον τομέα παραγωγής των δημοσίων έργων, καθώς και η επίλυση οξύτατων προβλημάτων που δεν έχουν αντιμετωπιστεί τα χρόνια της κρίσης.
 
 Επικαιρότητα
Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Εγκαινίασε τον κύκλο DIY workshops
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε: Στο παγκοσμίως μεγαλύτερο διαγωνισμό για τεχνικούς οχημάτων
Με κοινοτικά κονδύλια η επέκταση του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε: Νέο μέλος στην Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας
ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ: Αναζητείται αγοραστής
SPANOS GROUP: Σύστημα επεξεργασίας και ανακύκλωσης ανακτημένου ασφαλτομίγματος AMMANN-RSS120
Intrakat:Τρία μεγάλα έργα παρουσιάστηκαν στην τακτική Γενική Συνέλευση
Όμιλος «Ηρακλής»: Τριπλή διάκριση στα Health & Safety Awards 2018
LAMDA DEVELOPMENT: «Μάνατζερ της Χρονιάς» ο κ. Οδυσσέας Αθανασίου
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε: Βραβεύτηκαν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας
Fraport Greece: Το χρονοδιάγραμμα αναμόρφωσης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook