Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.: Το κιβώτιο Dyna-4 και στα τρακτέρ της σειράς MF 5700 Global Series της Massey Ferguson
 Η Massey Ferguson, παγκόσμια μάρκα της AGCO, αυξάνει την απήχηση της πρωτοποριακής οικογένειας τρακτέρ MF 5700 Global Series με το διάσημο κιβώτιο Dyna-4, που διατίθεται τώρα για τα τετρακύλινδρα μοντέλα MF 5710 και MF 5711. Αυτά τα μοντέλα Dyna-4 100 και 110 ίππων, θα διατίθενται επίσης με προαιρετική ανάρτηση καμπίνας.

Οι νέες προσθήκες, που έκαναν την παρουσίασή τους στην έκθεση Techagro 18 στο Brno της Τσεχίας, 8 – 12 Απριλίου, έρχονται να πλαισιώσουν τα τρικύλινδρα μοντέλα MF 5708 και MF 5709 Dyna-4 που παρουσιάστηκαν στην Έκθεση Agritechnica το 2017.

Με νέο κιβώτιο που αυξάνει τις επιδόσεις και την προαιρετική ανάρτηση καμπίνας, η σειρά MF 5700 Global Series προσφέρει τώρα περισσότερες επιλογές και υψηλότερο επίπεδο εξοπλισμού για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο, σκληροτράχηλο και ακούραστο τρακτέρ.

Αυτές οι τελευταίες προσθήκες διευρύνουν την Global Series της Massey Ferguson, που τώρα προσφέρει στους πελάτες της μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών είτε με το κιβώτιο Dyna-4 χωρίς συμπλέκτη, είτε εύκολη λειτουργία με το υπάρχον, υπερσύγχρονο μηχανικό κιβώτιο 12x12.

«Τα εξοπλισμένα με το κιβώτιο Dyna-4, νέα τρακτέρ MF 5710 και MF 5711, θα προσελκύσουν μεγαλύτερο αριθμό αγροτών που αναζητούν πρόσθετες επιδόσεις και ευελιξία – κυρίως για εργασίες σε χωράφια,» σχολίασε ο Francesco Quaranta, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Διαχείρισης Προϊόντος MF EME.

«Τα νέα χαρακτηριστικά, μαζί με την παρουσίαση της Visio Roof, αναβαθμίζουν τις λειτουργικές τους ικανότητες. Το πασίγνωστο Dyna-4, με τέσσερις αλλαγές εν κινήσει, προσθέτει κορυφαίο έλεγχο σε αυτά τα ανθεκτικά, αποδοτικά και ακούραστα μηχανήματα.»
 
 Επικαιρότητα
VERDE.TEC: Έρχεται η 3η διεθνής έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος
LIVE: Συνεδρίαση ΚΕΔΕ για τη διαχείριση απορριμμάτων
ASCEN.TEC: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Έρχεται τον Μάιο η νέα, εντυπωσιακή, έκθεση τεχνολογίας για τους οικιακούς και επαγγελματικούς ανελκυστήρες
ELEC.TEC: H ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ SMART HOMES Η κορυφαία έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων ασφαλείας προετοιμάζεται με νέα αισθητική και ποιοτικά δεδομένα
Το παρόν και το μέλλον του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε είναι ψηφιακό.
Δίκτυα διανομής φυσικού αερίου σε δεκαοκτώ πόλεις της περιφέρειας
Παρατείνεται η υποβολή προτάσεων για τα “Greek Green Awards 2019”
Λήγει στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την αντικατάσταση αδειών τεχνικών επαγγελμάτων του Ν. 3982/2011
SPANOS GROUP: Εκπαιδευτική εβδομάδα της ΑΜΜΑΝΝ
Epiroc Hellas: Εγκαίνια και νέα αρχή για εξόρυξη,υποδομές και φυσικούς πόρους
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε: Στο παγκοσμίως μεγαλύτερο διαγωνισμό για τεχνικούς οχημάτων
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook