Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Το συνεργείο Volvo Φορτηγών & Λεωφορείων της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στον μεγάλο τελικό του Vista 2017-2018
 Οι μηχανικοί του συνεργείου Volvo Φορτηγών & Λεωφορείων της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. πέρασαν στην τελική φάση του διαγωνισμού της VOLVO VISTA 2017-2018, ανάμεσα σε 231 ομάδες που συμμετείχαν στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία η ελληνική ομάδα που αποτελείται από τους: Ηλία Ανδρεάδη, Βασίλη Γεωργούτσο, Αλέκο Μπάϊλα και Κώστα Καλογερόπουλο συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 40 καλύτερες ομάδες του κόσμου που θα διαγωνισθούν στο μεγάλο τελικό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία στις 25-26 Ιουνίου 2018.

Στο διαγωνισμό της Volvo Vista 2017-2018 συμμετείχαν συνολικά 4880 ομάδες από όλο τον κόσμο, οι οποίες διαγωνίσθηκαν αρχικά σε 3 γύρους με θεωρητικές ερωτήσεις.

Από αυτές τις ομάδες οι 231 πέρασαν στην ημιτελική φάση που πραγματοποιήθηκε στο Gothenburg της Σουηδίας από τις 9-30 Απριλίου 2018.

Από τις 231 ομάδες που συμμετείχαν στην ημιτελική φάση και διαγωνίστηκαν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο ,αναδείχθηκαν οι 40 καλύτερες ομάδες οι οποίες θα συμμετέχουν στο μεγάλο τελικό.

Η Τεχνική Διευθύντρια της Volvo Trucks της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. κα. Μαρία Δρούζα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της προημιτελικής φάσης δήλωσε: «η συμμετοχή της ομάδας του συνεργείου της Αθήνας της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στην τελική φάση ενός τόσο σημαντικού διαγωνισμού όπως είναι αυτός της Volvo Vista αποδεικνύει περίτρανα τη σκληρή δουλειά που γίνεται στο συνεργείο της εταιρείας μας με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Ο πελατοκεντρικός μας προσανατολισμός βοηθά στον τελικό μας στόχο που είναι η επιτυχής επισκευή με την πρώτη φορά- Right First Time. Θέλω να συγχαρώ όλα τα μέλη της τετραμελούς ομάδας μας, για την προσπάθεια που κατέβαλαν, το υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και γνώσης των προϊόντων της Volvo καθώς επίσης και το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας.»

Το VISTA (Volvo International Service Training Award)– παγκόσμιο πρωτάθλημα των Volvo Trucks και Volvo Buses για το προσωπικό τεχνικής εξυπηρέτησης και συνεργείων είναι ένας διαγωνισμός που απευθύνεται στους εργαζόμενους του after-sales στο παγκόσμιο δίκτυο τεχνικής υποστήριξης της Volvo Trucks και Volvo Buses, με τους συμμετέχοντες να αποτελούν ομάδες μέχρι τέσσερα άτομα.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να βοηθήσει τους εργαζόμενους να αναπτύξουν και να βελτιώσουν γνώσεις, ικανότητες και προσόντα ώστε να δουλέψουν σε επίπεδο ομάδος.

Το VISTA δεν είναι απλά ένας διαγωνισμός, αλλά πρόκειται για ένα είδος μαζικής εκπαίδευσης, μία απολαυστική άσκηση δημιουργίας ομαδικού πνεύματος.

Στόχος του είναι η εξέλιξη και βελτίωση της τεχνογνωσίας και των ικανοτήτων των εργαζομένων και η αναβάθμιση της εξυπηρέτησες των πελατών Volvo Trucks μετά την πώληση-aftermarket.

Η Volvo διοργάνωσε για πρώτη φορά το διαγωνισμό VISTA το 1957 σαν ένα θεσμό αποκλειστικά για τους τεχνικούς της εταιρείας στη Σουηδία.

Από τότε εξελίχθηκε ραγδαία σε μία διετή παγκόσμια διοργάνωση και στο μεγαλύτερο διαγωνισμό για το προσωπικό aftersales σε όλο τον κόσμο.

Η φετινή διοργάνωση έχει τη μεγαλύτερη επιτυχία των 61 χρόνων ιστορίας του θεσμού καθώς συμμετέχουν σε αυτή 19.553 εργαζόμενοι από το aftersales οι οποίοι έχουν δημιουργήσει 4,880 ομάδες.
 
 Επικαιρότητα
Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Εγκαινίασε τον κύκλο DIY workshops
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε: Στο παγκοσμίως μεγαλύτερο διαγωνισμό για τεχνικούς οχημάτων
Με κοινοτικά κονδύλια η επέκταση του ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε: Νέο μέλος στην Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρείας
ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ: Αναζητείται αγοραστής
SPANOS GROUP: Σύστημα επεξεργασίας και ανακύκλωσης ανακτημένου ασφαλτομίγματος AMMANN-RSS120
Intrakat:Τρία μεγάλα έργα παρουσιάστηκαν στην τακτική Γενική Συνέλευση
Όμιλος «Ηρακλής»: Τριπλή διάκριση στα Health & Safety Awards 2018
LAMDA DEVELOPMENT: «Μάνατζερ της Χρονιάς» ο κ. Οδυσσέας Αθανασίου
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε: Βραβεύτηκαν τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας
Fraport Greece: Το χρονοδιάγραμμα αναμόρφωσης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook