Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Ο όμιλος «Ηρακλής» επιβραβεύει τους συνεργάτες του
 Διημερίδα με θέμα «Σχέση σε γερές βάσεις: Ενημερώνομαι - εξελίσσομαι» για τα κανάλια διανομής οικοδομικών υλικών πραγματοποίησε στο εργοστάσιο του Βόλου ο όμιλος «Ηρακλής», προκειμένου να ενημερώσει τους συνεργάτες του και παράλληλα να ακούσει τις προσδοκίες τους και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις.

Στην ενημερωτική διημερίδα συμμετείχαν περισσότεροι από 100 στρατηγικοί πελάτες, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι σημαντικότεροι έμποροι οικοδομικών υλικών από Θράκη, Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο.

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το οικονομικό και κοινωνικό αποτύπωμα του ομίλου «Ηρακλής», και να γνωρίσουν τον όμιλο Lafarge Holcim.

Παράλληλα, πληροφορήθηκαν για την ιστορία και πορεία του εργοστασίου στο Βόλο, καθώς και για το μακροπρόθεσμο επενδυτικό του πλάνο, που εστιάζει στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ακόμη, είχαν την ευκαιρία να πλοηγηθούν στη πρωτοπόρα διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας, ενημέρωσης και εκπαίδευσης «Χτίζουμε Μαζί», καθώς και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία κλίνκερ/τσιμέντου.

Ο όμιλος «Ηρακλής» τίμησε επιλεγμένους συνεργάτες για την εμπιστοσύνη, την αφοσίωση και την πολυετή συνεισφορά τους, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο ότι αναγνωρίζει έμπρακτα την καθημερινή τους προσπάθεια, τη δέσμευση και τη συμβολή τους στους στόχους της εταιρείας.
 
 Επικαιρότητα
VERDE.TEC: Έρχεται η 3η διεθνής έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος
LIVE: Συνεδρίαση ΚΕΔΕ για τη διαχείριση απορριμμάτων
ASCEN.TEC: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ Έρχεται τον Μάιο η νέα, εντυπωσιακή, έκθεση τεχνολογίας για τους οικιακούς και επαγγελματικούς ανελκυστήρες
ELEC.TEC: H ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ SMART HOMES Η κορυφαία έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων ασφαλείας προετοιμάζεται με νέα αισθητική και ποιοτικά δεδομένα
Το παρόν και το μέλλον του Τ.Μ.Ε.Δ.Ε είναι ψηφιακό.
Δίκτυα διανομής φυσικού αερίου σε δεκαοκτώ πόλεις της περιφέρειας
Παρατείνεται η υποβολή προτάσεων για τα “Greek Green Awards 2019”
Λήγει στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την αντικατάσταση αδειών τεχνικών επαγγελμάτων του Ν. 3982/2011
SPANOS GROUP: Εκπαιδευτική εβδομάδα της ΑΜΜΑΝΝ
Epiroc Hellas: Εγκαίνια και νέα αρχή για εξόρυξη,υποδομές και φυσικούς πόρους
Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε: Στο παγκοσμίως μεγαλύτερο διαγωνισμό για τεχνικούς οχημάτων
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook