Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
ΣΠΕΔΕΘ & ΚΜ: 100 χρόνια παρουσίας
 Ο Σύνδεσμος Πιστοποιημένων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων και Τεχνικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας (ΣΠΕΔΕΘ & ΚΜ), απαριθμώντας περισσότερα από 1.650 εγγεγραμμένα μέλη και παραμένοντας ο μακροβιότερος και ο μεγαλύτερος σύνδεσμος του ευρύτερου κλάδου πανελλαδικά, γιορτάζει 100 χρόνια παρουσίας στον κλάδο, από το 1917. Για το λόγο αυτό, φέτος το Σεπτέμβριο παρουσιάζει έκθεση του ιστορικού του αρχείου, με στόχο να τιμήσει τα μέλη του και να αναδείξει την ιστορία του.

Ειδικότερα, το ιστορικό αρχείο θα παρουσιαστεί στις 9-17 Σεπτεμβρίου 2017, στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην είσοδο του περιπτέρου 10.Επιπλέον, προσκαλεί τα μέλη του, τον ευρύτερο κλάδο και εκπροσώπους της πολιτείας σε μια βραδιά αναδρομής και εορτασμού των 100 χρόνων της ιστορίας του στο Vellidis Roof Garden, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Η κ. Ηρώ Μήτρου, γενική γραμματέας του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Θεσσαλονίκης & Κεντρικής Μακεδονίας και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των εκδηλώσεων «100 χρόνια ΣΠΕΔΕΘ & ΚΜ», με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων παρουσίας στον κλάδο σημειώνει:

«Κάνοντας ένα βήμα πίσω και βλέποντας τη μακρόχρονη πορεία του Συνδέσμου, τα έργα των μελών μας και το ουσιαστικό και απτό αποτύπωμα που έχουν αφήσει και συνεχίζουν να αφήνουν στην ιστορία αλλά και στην καθημερινότητα όλων, είναι έντονη η συγκίνηση και ανάμεικτη με το αίσθημα ευθύνης.

Ο κλάδος είναι δύσκολος και πολυσχιδής και υπάρχει επιτακτική ανάγκη να λειτουργεί συλλογικά και παρεμβατικά, εάν επιδιώκουμε την ισόρροπη προσφορά του στους επαγγελματίες που απασχολεί και στην κοινωνία. Η κρίση λειτουργεί και στο δικό μας τομέα καταλυτικά, και η συλλογικότητα είναι ο μόνος δρόμος για να εξοικονομήσουμε πόρους, υλικούς και άυλους, και να χτίσουμε μεταφορικά και κυριολεκτικά το αύριο.

Αυτό το γνωρίζουν οι παλιοί πολύ καλά. Χρειαζόμαστε όμως σήμερα δίπλα μας τους νέους, που με φρέσκια ματιά και όρεξη, αξιοποιώντας όσα έχει επιτύχει και κατοχυρώσει ο Σύνδεσμος μέχρι στιγμής, θα κινηθούν δυναμικά και αποτελεσματικά, όπως υπαγορεύουν οι συνθήκες.

Σας περιμένουμε όλους στις εκδηλώσεις των 100 χρόνων, για να προχωρήσουμε μαζί στην επόμενη μέρα του κλάδου μας».
 
 Επικαιρότητα
Παράταση υποβολής προτάσεων στα ευρωπαϊκά βραβεία επιχειρήσεων για το περιβάλλον και στα Ελληνικά βραβεία για το περιβάλλον
VERDE.TEC: Βραβεία “best practices” των ΟΤΑ για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος
ΣΕΒΕ: ΕΚΤΑΚΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Ο νέος κανονισμός τεχνολογίας σκυροδέματος
VERDE.TEC: Βραβεία “best practices” των ΟΤΑ για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος
ΔΕΔΔΗΕ: Σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην ανατολική Αττική
Αντιπλημμυρικά έργα
Ε.Τ.ΕΠ.: Χρηματοδότηση μεγάλων έργων
ΓΣΕΒΕΕ: 18.700 «λουκέτα» στην αγορά
Αναδείχθηκαν οι νικητές των Βραβείων LafargeHolcim 2017 στην περιφέρεια της Ευρώπης
ΗΛΕΚΤΩΡ: Υπέγραψε σύμβαση με ΦΟ.Δ.Σ.Α.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες