Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Με επιτυχία και έξι ελληνικές συμμετοχές έκλεισε η Intersolar Europe
 
Intersolar Europe 2016
Intersolar Europe 2016


Με πολύ μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις πύλες της η Intersolar Europe στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου και έδωσε τη σκυτάλη στην επόμενη Intersolar Europe, η οποία θα διεξαχθεί στις 31.5 – 2.6.2017.

Η Intersolar Europe εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας και έχει καθιερωθεί από την ίδρυση της, ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρεμπόρους και φορείς παροχής υπηρεσιών. Περίπου 44.000 επισκέπτες από 160 χώρες επισκέφθηκαν την Intersolar Europe το 2016.

Έξι ελληνικές επιχειρήσεις πήραν μέρος στην Intersolar Europe 2016 και στην έκθεση «electrical energy storage» (ees). Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι: Iris Hellas, Οrganic Electronic Technologies, Profilodomi, Recom, Systems Sunlight SA και Viosy SA.

Συνολικά 1.000 εκθέτες από 42 χώρες παρουσίασαν τις τεχνολογίες και υπηρεσίες τους από τους τομείς «φωτοβολταϊκά», «τεχνολογία κατασκευής φ/β», «αποθήκευση ενέργειας» και «ηλιοθερμία», ενώ για 3η φορά παρουσιάστηκαν 158 εταιρίες/εκθέτες σε έναν ξεχωριστό τομέα, τον τομέα «electrical energy storage», αποθήκευση ενέργειας, συσσωρευτές, υλικά, εξαρτήματα, ανακύκλωση, διαχείριση και συστήματα μπαταριών, δοκιμές μπαταριών, συστήματα ελέγχου κ.α.

Τέλος, οι ραγδαίες εξελίξεις στην αγορά της ενέργειας αποτέλεσαν το θέμα του Intersolar Europe Conference, που φιλοξένησε 1.500 ειδικούς του κλάδου. Η Intersolar είναι, ωστόσο, μία έκθεση που ξεπερνά τα σύνορα της Γερμανίας και αναπτύσσεται συνεχώς παγκοσμίως. Η τελευταία Intersolar North America έλαβε χώρα τον Ιούλιο 2015 στο μεγαλύτερο εκθεσιακό συγκρότημα της περιοχής, το Moscone Center.

Περισσότεροι από 18.000 επισκέπτες από 80 χώρες παρακολούθησαν workshops και παρουσιάσεις, και είδαν τα πιο καινούρια προϊόντα και υπηρεσίες από 521 εκθέτες που κάλυψαν και τους τρεις ορόφους του Moscone West.

Η επόμενη Intersolar North America θα διεξαχθεί στις 11-13/07/2017 στο Σαν Φραντζίσκο παράλληλα με την «electrical energy storage» (ees).
 
 Επικαιρότητα
Fraport: Με λύσεις Cosmote αναβαθμίζει τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια
ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Έτος ισχυρής ανάπτυξης το 2017
Δυναμική παρουσία της Lafarge Beton στην έκθεση DOMOTEC & BUILDING GREEN
Πιστοποίηση Περιβαλλοντικής Διαχείρισης PERS της ΟΛΠ Α.Ε. από την ESPO
ΥΠΕΣ: Ενισχύει με 810.000 ευρώ τρεις Δήμους για έργα υποδομών
Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για Έργα πρότεινε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός
Το συνεργείο Volvo Φορτηγών & Λεωφορείων της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στον μεγάλο τελικό του Vista 2017-2018
ΟΛΠ: Η άφιξη της νέας μεγάλης πλωτής δεξαμενής δημιουργεί νέα δεδομένα στη ναυπηγοεπισκευή
ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ: Ενισχύει τα περιβαλλοντικά μέτρα στο εργοστάσιο της στο Βόλο
Lafarge Beton: Συμμετείχε στην έκθεση DOMOTEC & BUILDING GREEN
Fraport: Παρουσίασε το σχεδιασμό για τα Χανιά
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες