Εκτύπωση  Αποστολή
 ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Κατασκευές
 Υλικά
 Μηχανήματα έργων
 Ατζέντα
Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Ένα «χρυσό» τετραήμερο
 


Ποια ελληνική επιχείρηση -εμπορική ή παραγωγική- θα έλεγε «όχι» σε ιδέες και μέσα που μπορούν να μειώσουν το κόστος της λειτουργίας της, να αυξήσουν τις ταχύτητές της και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που παρέχει ή τα προϊόντα που παράγει; Ιδιαίτερα, μάλιστα, αυτή την εποχή που η οικονομική κρίση επιβάλλει σε όλες τις εταιρίες γενναία διαθρωτικά μέτρα και τολμηρές τομές, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους.

Το τετραήμερο από 6 έως και 9 Νοεμβρίου είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία για μια σφαιρική ενημέρωση του κάθε επιχειρηματία -ή του αρμόδιου στελέχους μιας επιχείρησης- πάνω στο θέμα αυτό.

Οι δυο εκθέσεις που διοργανώνει ταυτόχρονα η «Τ Expo» στο νέο και εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, συγκροτούν ένα πανόραμα προτάσεων για κάθε ανάγκη της σύγχρονης επιχείρησης.

Από την μια είναι η «LOGISTICS Αποθήκη-Μεταφορές», όπου ο επισκέπτης θα βρει πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για να λύσει ή να απλοποιήσει ζητήματα που έχουν να κάνουν με την διαχείριση των προϊόντων που παράγει ή εμπορεύεται. Από την συσκευασία και τη σήμανσή τους μέχρι την αποθήκευση, τη συντήρηση και την προώθησή τους στις αγορές ή στους πελάτες

Στις διπλανές αίθουσες, στην έκθεση «FETEC – Βιομηχανικός εξοπλισμός», θα δει και θα μάθει ποια «όπλα» του παρέχει η σημερινή τεχνολογία στην προσπάθεια που κάνει για μεγαλύτερη αυτοματοποίηση της παραγωγής του, ποιες καινοτόμες μηχανολογικές λύσεις μπορούν να απλουστεύσουν τις καθημερινές διαδικασίες, τι νεότερο και περισσότερο αξιόπιστο υπάρχει σε συστήματα ελέγχου, ασφάλειας, ποιότητας κλπ..

Επιπλέον, η διπλή έκθεση είναι ο ιδανικός τόπος για να εντοπίσει τον κατάλληλο συνεργάτη που θα αναλάβει κάποια υπεργολαβία, τη συντήρηση του εξοπλισμού του, τις μεταφορές και τις διανομές των προϊόντων του. Ταυτόχρονα, από το πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων θα αποκομίσει πλούσια ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον επαγγελματικό του χώρο.

Είναι η πρώτη φορά που οι επιχειρήσεις του συνόλου της αγοράς (παραγωγή, μεταφορά, εμπόριο, υπηρεσίες) έχουν την ευκαιρία να βρουν συγκεντρωμένα κάτω από μια στέγη όλα όσα χρειάζονται για να προχωρήσουν σε εκσυγχρονιστικές αλλαγές και καινοτόμες λύσεις ώστε να βελτιώσουν την παραγωγική διαδικασία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να λειτουργούν στο εξής πιο ορθολογικά αλλά και πιο ανταγωνιστικά τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Βούλα Μουρτά
Οκτώβριος 2009
 
 Θέσεις
Το κράτος να δώσει το παράδειγμα
Αλήθειες και μύθοι για τις κατασκευές
Ισορροπία στα δημόσια έργα
Ζήτημα -κυρίως- ψυχολογίας
Με ΣΔΙΤ κατά της κρίσης
Το μετρό στο αυλάκι…
H METEC σε νέα διάσταση
Σταθμός η METEC 2009
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook